iOS 10 Public Beta 1 Download

Merhaba arkadaşlar. Bu  gece size apple’ın iPhone, iPad ve iPod cihazları için geliştiricilere sunduğu iOS 10 mobil işletim sisteminin Public Beta 1 sürümünün cihazlarınıza nasıl yükleyeceğinizi anlatacağım. Öncelikle güncelleme yapacağınız cihazınızdan https://beta.apple.com/ adresine bağlanıp iCloud kullanıcı adı ve şifremizle giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra gelen sayfada tab menülerden iOS yazan kısma tıklıyoruz. Karşımıza adım adım neler yapacağımızı anlatan resimler çıkacaktır. Öncellikle sayfanın biraz aşağısında bulunan Download Profile butonuna tıklayıp apple’ın bizden cihazımıza kurulması gereken profile yükleme iznini veriyoruz. Yükleme işleminden sonra cihazımızın yeniden başlatılması gerekiyor ve çıkan uyarıya Yeniden Başlat diyoruz. Cihazımız yeniden başladıktan sonra yüklemek istediğiniz cihaz üzerinden Ayalar>Genel>Profil kısmından kontrolünü sağlayabilirsiniz. Profilimiz yüklendikten sonra yapacağımız son işlem Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelle kısmına gelip güncellemeleri kontrol ettirmemiz. İnternet hızınıza göre bu işlem 5 saniye sürüp size iOS 10 Public Beta 1 sürümünün cihazınıza indirilip yüklenmeye hazır olduğunu belirten resim görünecektir.

Örnek Resim:

iOS 10 Download
iOS 10 Download

İnternet hızınıza göre yükleme işlemi 1-2 saat sürmektedir. iOS 10 hakkındaki yenilikleri apple’ın resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

NOT: Beta sürüm olduğundan bazı programlar hata verebilir, kapanabilir.

 

iOS 10 Nedir?

iOS 10, Apple tarafından geliştirilen ve iPhone, iPad ve iPod touch cihazları için tasarlanmış bir işletim sistemidir. Bu sürüm, 2016 yılında piyasaya sürülmüştür ve daha önceki iOS sürümlerine göre daha gelişmiş özelliklere sahiptir. iOS 10, kullanıcıların cihazlarını daha verimli kullanabilmeleri için geliştirilmiştir ve yeni bir kilit ekranı, geliştirilmiş mesajlaşma uygulaması ve daha iyi bir sesli asistan gibi özellikler sunmaktadır.

iOS 10 Hangi Yılda Piyasaya Çıktı?

iOS 10, 2016 yılında piyasaya sürülmüştür ve daha önceki iOS sürümlerine göre daha gelişmiş özelliklere sahiptir.

5/5 - (6 votes)

Yorum yapın